Ismét fergeteges bál a Zrínyiben…

  \"\"\"\"\"\" \"\"\"\"

\"\"

Az iskola ének-zene szakos tanárnője, Tóth Szilviának és társa énekel
 
Idén is csak a hajnali órákban ért véget a Zrínyi Miklós Általános Iskola által rendezett Szülők-Nevelők Bálja.
 
A hideg és a hóesés kicsit megnehezítette az esti bálra való eljutást, de akik eljöttek, azok egy igazán kellemes estét tölthettek el az iskola aulájában.
Az est kezdetén szülők és pedagógusok részére a tantermekben különböző játéklehetőségeket biztosítottunk a műsor kezdetéig. Sakk, póker, célba-dobás, tányérpörgetés és sok egyéb vidám és ügyességet is kívánó játékot játszhattak a vendégek. Az itt szerzett pontokat a szülők gyermekeinek osztálya kapta az iskolai bónuszpontrendszerben. A közel kétszáz vendég nagy érdeklődéssel hallgatta meg iskolánk ének-zene szakos tanárnőjének – Tóth Szilviának és társának – népszerű dalokból összeállított dalcsokrát. A jelenlévők szerint bármelyik – mostanában nagyon „divatos” – tehetségkutató verseny győzteseinek sorában is megtalálhatnánk a kolleginát és énekes társát.
 
\"\"
 
Az akrobatikus breaktánc csoport bemutatója
 
A közönség további szórakoztatására egy – ma már nemzetközi hírnévre is szert tett – akrobatikus breaktánc csoport tartott rendkívül látványos bemutatót. A csoport vezetője – régi Zrínyis diákunk – Rónaszéki Domonkos magyar bajnok is, akit sokan a Csillag születik – Soldier Crew nevű csoportjából ismerhetnek.
A vacsorát – immáron sokadik alkalommal – a kerületi Kis titok vendéglő konyhája biztosította igen magas színvonalon.
Természetesen az iskolai bálok elmaradhatatlan része a tombolatárgyak és azok sorsolása is izgalomban tartotta a nagyérdemű közönséget.
A talpalávaló zenét az MP3 trió szolgáltatta a hajnali órákig. Sokan szomorúan állapították meg, hogy ismét egy esztendőt kell várni egy újabb remek „Zrínyi bálig”.
Mindenkit várunk szeretettel jövőre is!
Petrőczy Tibor
iskolaigazgató