Oláh Gergő szögre akasztotta közmunkási gereblyéjét

\"\"\"\"

\"\" \"\"
   

\"\"

Oláh Gergő a színpadon. Forró farsangi hangulatot produkált.

Oláh Gergő, az RTL Klub X-Faktor című vetélkedőjének legutóbbi győztese és a harmadik helyezett Csobot Adél volt a vendége az Újlak Utcai Általános Iskola tegnapi farsangi bulijának, amelyet hagyományosan jótékonysági céllal, családi szórakozásként szerveznek évek óta.
A Tizenhetedik Online mai adásában a győztessel készített beszélgetést adja közre. Ebben egyebek mellett kiderül, hogy a közmunkásként versenybe nevező 24 éves rokonszenves roma fiatalember reményei szerint egyszer s mindenkorra szögre akasztja a gereblyét, mint kenyérkereső eszközt. S abból tartja majd el családját, amit a legjobban szeret, énekből, előadó művészetből. A korábban énekelni nem tanult fiú azóta rendszeresen képzi magát, saját dalokat komponál. Új életrendjét úgy szervezi, hogy a családjára mindig jusson idő. Cigányszármazású fiatalemberként pedig feladatának tartja, hogy saját példáján keresztül hozzásegítse etnikumát, hogy előre létjen, és tisztességes emberi életet éljen.
A Sarkadi Nagy Adrien igazgató vezette Újlak Iskola, karöltve a szülői munkaközösséggel ezúttal is kitett magáért, s nagyszerű programot szervezett.
Minden további bevezető nélkül nézzék meg a Tizenhetedik Online ízelítőjét a jó hangulatú farsangi mulatságról, benne Oláh Gergő nyilatkozatával.
(Hamarosan Csobot Adél vall élete nagy pillanatairól  a Tizenhetedik Online tolmácsolásában.)