Szomorú vasárnap a Péceli úton

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\"

\"\"

Felvételünkön éppen a fekete nadrágban játszó RTK veszélyeztet. A lófarkas asszisztens is szaporázza, nehogy lemaradjon a támadásról.
 
Szomorú napjuk volt ma a Rákosmenti Testedző Kör (RTK) szurkolóinak. Bár a tabellán elfoglalt előkelő helyezésük alapján győzni ment U19-es csapatuk a Pesti útra az RKSK ellen, végül 2-1-es vereséggel zárták a meccset.
 
Hasonló eredménnyel végzett az utánuk pályára lépő U17-es csapatuk is. Az RKSK fiataljai őket is legyőzték 2-1-re. Igaz, az RTK U17 gárdája valójában Ikarus csapat, az RTK mezét csupán bérleti díj fejében viselik. Az RTK felnőtt csapatának NB III-as szereplése miatt ugyanis követelmény megfelelő számú utánpótlás csapat versenyeztetése. Ha nincs elég saját sportoló, akkor bérelni kell, vagy nem lehet elindulni az NB III-ban.
Egyébként az RTK felnőtt, NB III-as csapatának kora délutáni mérkőzésén a Százhalombatta ellen sem sikerült a három pontot itthon tartani. A 3-3-as döntetlennel egy pontot mentettek a Péceli útiak, ezzel az egész őszi szezonban összesen hármat. Nem csoda, hogy a szurkolók szomorkásan mentek hazafelé, hiszen kedvenc csapatuk az Duna csoport utolsó helyén zárta az őszt.
Talán tavasszal jobban megy majd a kék-fehéreknek.