Ahol a díjnyerés is „kötelező”

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\"
2012 különleges év a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület (továbbiakban: KÖBE) számára. Nemcsak sikeres név- és arculatváltásuk kötődik ehhez az évszámhoz, hanem a KÖBE szakmai tevékenységét is elismerték kiemelkedően magas szinteken. Az Egyesület a Superbrands Bíráló Bizottságának döntése értelmében – Superbrands 2012 díjat nyert Business kategóriában, majd a napokban egy másik rangos elismerésben részesült: megkapta a kitüntető MagyarBrands minősítést.
A díjakat oda ítélő két független szakmai zsűri döntése egybecsengően jelzi, hogy a KÖBE előkelő helyet foglal el a legelismertebb magyar üzleti és fogyasztói márkák szűk táborában.
\"\"A sikerhez vezető útról, dr. Zámbó Ákos (képünkön), az Egyesület vezérigazgatója a következőket mondta:
„Tartósan sikeres teljesítmény kizárólag akkor érhető el, ha munkánk minden részletére kiemelt figyelmet fordítunk. A nemrég 16. születésnapját ünneplő, magyar tulajdonú biztosító életében is hosszú út és sok, egyaránt fontos tényező vezetett a Superbrands 2012 és a kétszeres MagyarBrands elismerésig.”
A vezérigazgató elmondása szerint a KÖBE innovatív szolgáltatásai, kedvező díjai és az aktuális piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodása olyan erősségeik közé tartoznak, amelyek révén az Egyesület mostanra Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú nem-életbiztosítójává vált.
Dr. Zámbó Ákos úgy nyilatkozott, hogy „a sikerhez hozzájárultak azon termékújdonságok is, mint pl. a „Kötelező és casco egy áron” biztosítási csomag, az „Önrész biztosítás”, illetve a „Defekt, gumiabroncs és kátyúkár biztosítás”, melyek után az új termék bevezetése szinte már elvárásként jelentkezik az ügyfelek részéről.
A 2013. évben bevezetendő termékeink között is van jó néhány olyan, amely eddig ki nem szolgált biztosítási igényekre adja meg a megoldást. A Parkolás Biztosítás például már most igen népszerű a kiegészítő termékek közt. A célunk az, hogy innovatív termékeinkkel továbbra is az élen járjunk, és a kiegészítő termékeink értékesítési sikereivel hozzájáruljunk a tagsági kör bővüléséhez.
A díjak elnyerése is alátámasztja, hogy a magyar nonprofit biztosító egyesületi forma piacszabályzó ereje megfelelő alternatívát biztosít a tudatos fogyasztók számára a jelenlegi profithajsza világában.”