Autómentes élménybomba a szeptemberi napsütésben

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\"

\"\"

Tíz kilométer már a futók mögött van. Jólesik az ásványvíz a Fő téri megérkezés után. A polgármester sem „kispályás”, Riz Levente is megbirkózott a hosszabb távval. 
 
\"\"
 

A kerületi MSZP-sek a rendezvény képzeletbeli főbejáratánál állították föl standjukat, nyilván, hogy minél több emberrel kapcsolatot tudjanak teremteni. Ruthner György (piros sapkában) – miközben kameránkba pillant – talán már a friss tényeket készíti elő bemutatásra. Mellette párttársa, Wajand Edina segít neki a válogatásban. Dr. Hrutka Zsolt pártelnök beszélgetőtársával – a számos érdeklődő egyikével – tekinti át a témát. Csak gyanítjuk, hogy valószínűleg az Autómentes Nap programjának részleteiről váltanak szót egymással.    

 

 

\"\"

 

Virág Mihály rollerrel érkezett. Jenei Mónikával beszélget. Virág képviselő volt az, aki a darázsszúrás után másodperceken belül juttatta orvosi kézbe a mind rosszabb állapotba kerülő művelődésszervezőt. Jenei Mónika azóta Virág Mihályt tartja élete megmentőjének. Ő tudja, miért! 

 

 

\"\"

 


Lukoczki Károly képviselő hagyományosan jóízű babgulyásokat készít a TESZ, a Társadalmi Egyesülések XVII. kerületi Szervezetének közösségi alkalmain. Ezúttal még a fülét is bedugta, hogy az orra érzékenyebb legyen az étel illatára. Abból lehet következtetni a minőségre. Az arra járóknak pedig szívesen megmutatta hosszú nyelű fakanalának végén, mi rotyog az üstjében.

 

 


\"\"

 

Nemcsak a kerékpározás napja volt a tegnapi, hanem a kerékpárok rendbehozatalát is elvégezték a helyszínen ügyes kezű szakemberek

 

 

\"\"

 

A Podmaniczky János Iskola (volt Laborcz suli – a szerk.) udvarán tartotta az Old Timer Klub a régi autók bemutatóját. Horváth Tamás alpolgármester tagja a társaságnak. Szereti a szép, régi kocsikat. Ezúttal egy elegáns Chevroletnek támaszkodott. Ekkor csípte el a kamera. 

 

 

\"\"

 

Sajtból van a hold. Demjén Ferenc örökzöldje is bekerült az RLB együttes repertoárjába. Nagy sikerrel adták elő szombaton este.

 

 

\"\"Marót Viki koncertje alatt sokan táncoltak, s amikor a zenekar kérte, szívesen énekeltek együtt az előadóval