Átadták a kilencedik Köszönet díjat a Hófehérke Óvodában

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\"

\"\"

Nagy Dóri és Nagy Csilla énekel, közrefogva a kitüntetett Malakuczi Gábornét. Mellette Mecseki Hargita szobrászművész, Riz Levente polgármester, Koszorúsné Tóth Katalin intézményvezető és Várbíró Anita, a 2. választókörzet képviselője.

 

Kilencedik alkalommal adták át tegnap, szeptember 15-én a Köszönet díjat a Hófehérke Óvodában. Mecseki Hargita szobrászművész alkotását minden évben az az óvodai dolgozó kapja, aki az intézményi álláspont szerint az elmúlt évben a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta. Idén a négy gyerekes családanya, Malakuczi Gáborné, Judit néni vehette át a díjat.
A rendezvényen jelen volt, a díjazottat köszöntötte Riz levente polgármester. Eljött az ünnepségre Várbíró Anita, az Óvodaszék tagja, a 2. számú választókerület képviselője is, aki sok közös programban, akcióban vesz részt Koszosrúsné Tóth Katalinnal, a gyerekek, az itt élők érdekében.  
A Hófehérke Óvoda Családi Napja rendezvény keretében megtartott ünnepségen énekműsorral kedveskedtek Malakuczi Gábornénak az óvoda egykori növendékei, Nagy Dóri és Nagy Csilla.