RTK-s gyerekek a kőbányai Vakond bringafutamon

\"\"\"\"\"\"

\"\"

A kerületi résztvevők legifjabb tagjai: Adamcsik Tamás,Varga József és Vári László. Felkészítő edző: Adamcsik János.
 
Télen is lehet biciklizni, csak nem a szabadban, hanem a föld alatt mottóval rendezték meg idén másodszor a McDonald's BringaMánia farsangi Vakond futamot. A kerékpárversennyel egybekötött családi bringás eseményt a kőbányai Bánya utcából induló bányarendszerben rendezték meg tegnap, február 26-án.
 
Különleges élményt nyújt a föld alatt közel 30 méter mélyen húzódó, kivilágított járatokban kanyargó, 1200 méteres körpálya. A régi sörgyár alatti katakombarendszerhez macskaköves lejtőn vezet az út.  
Az eseményen ezernél is többen álltak rajthoz. Köztük nemcsak az X-Faktor, hanem Rákosmente bringás „celebjei” is, az idén fennállásának 100. évfordulóját ünneplő RTK egyesület kerékpáros palántái. A 11-14 éves korosztály indulói között 101 a, b, c rajtszámmal Adamcsik Tamás,Varga József és Vári László. Felkészítő edző: Adamcsik János.
A sztárfutam sem maradt el. A barátságos futamon az X-Faktoros Apollo23 Tomi teljesített a legjobban, aki elmondta: –Nagyon élvezetes futam volt, és kihívást jelentett az extrém helyszín. A többiek is jól teljesítettek, hiszen mindenki kitett magáért és Varga Viktort csak hajszállal előztem meg. Persze Apollo23 Tibi és Apollo23 René még hallgatni fogja a sikeremet egy ideig, hiszen René is csak harmadikként futott be.”
Emlékezetes, az Apolló 23 a minap lépett föl az Újlak Utcai Iskola és – korábban – a Csillagszem Óvoda farsangi bálján.
 
\"\"