Tegnap 300 adag gulyás fogyott! Ételosztás a jövő héten is!

\"\"\"\"\"\"

\"\"

Megtelt a sátor, volt jelentkező az ízletes gulyáslevesre. A Rákoshegyi Polgári Kör tagjai kora reggel, a frissen leesett hó ellapátolásával fogtak neki a sátorállításnak. Pál Sándor és segítői már a jövő heti alkalmat is bejegyezték a naptárukba.

 

Az elmúlt heti jótékony esemény után ismét ételosztás volt a Polgármesteri Hivatal parkolójában tegnap, február 17-én délután. Kezdeményező Szabó Tiborné önkormányzati képviselő volt, aki a Rákoshegyi Polgári Kör és a Katolikus Karitász Rákosvidék Régiója támogatásával valósította meg a rendezvényt. Háromszáz adag meleg étel talált gazdára. Az esemény ideje alatt a kerületi Adományház készletéből lehetőség volt meleg ruha válogatására is.
Az ételosztáson ezúttal nemcsak a hajléktalanok, hanem a rászorultak is részt vehettek.
A rendezvény biztosításáról a Delta Polgárőrség gondoskodott.
Emlékezetes, már a múlt héten több hajléktalan jelezte, más kerületekben nemhogy meleg étellel nem segítik, de még el is kergetik bizonyos városrészekből őket. Jelezzük, Rákosmentén a jövő héten is lesz ételosztás. Pénteken, február 24-én, ugyancsak a Polgármesteri Hivatal parkolójában, 14 órai kezdettel.
Rákosmente Önkormányzata mellett Horváth Tamás rákoscsaba-újtelepi, Virág Mihály rákoscsabai és Szabó Tiborné rákoshegyi képviselő hívja a rendezvényre a rászorultakat.
A jótékonysági hétvégék fáradhatatlan háttérszervezője, Lambert Krisztina jövő szombaton is hozzáférhetővé teszi az Adományház melegruha-kínálatát az érdeklődőknek.