Államilag elismert nyelvvizsga Pécelen

\"\"\"\"\"\"

 
Nagyszerű lehetőség nyílik ez évtől a nyelvtanuló felnőttek és diákok részére: városunkban tehetik le az államilag elismert nyelvvizsgát, a Napsugár Nyelvstúdió és Fejlesztő Központ jóvoltából.
A nyelvstúdióban februártól indulnak a felkészítő, vizsga-előkészítő nyelvtanfolyamok és a próbanyelvvizsgák lebonyolítására is itt kerül majd sor.
 
Napsugár Nyelvstúdió és Fejlesztő Központ Pécel frekventált részén, a Ráday kastéllyal szemben található, mintegy 100 m-re a Szemere Pál Általános Iskolától.
 
A nyelvstúdió 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalú, minőségi nyelvoktatást nyújtson Pécelen és vonzáskörzetében a gyermekek, magánszemélyek és vállalkozások részére.
Tanfolyamokat elsősorban angolul és németül tanulni vágyók részére indítanak, de igény esetén egyéb nyelvek (spanyol, francia, olasz) elsajátítására is nyílik lehetőség.
Általános nyelvtanfolyamok egész évben, minden tudásszinten – teljesen kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga megszerzéséig – folynak.
Beszédközpontú oktatásuk segítségével tanáraik a gátlásmentes, szabad kommunikációs készség kialakítására törekednek hangsúlyozva a helyes nyelvtani kifejezésmódot, így mind a továbbtanulásnál, mind pedig a munka területén sikeresen alkalmazhatják az itt tanulók nyelvtudásunkat.
A kisiskolások számára lehetőség nyílik felzárkóztatásra és fejlesztésre, egyéni és csoportos keretek között egyaránt.
Hogy az egészen kicsik sem maradjanak ki a nyelvtanulás élményéből, angol nyelvű foglalkozásokat kínálnak óvodás korúak számára, amelyek főbb elemei a mozgásos játékok, dalok, mondókák, szerepjátékok és egyéb manuális tevékenységek. A gyermekek úgy sajátítják el a nyelvet, hogy szinte észre sem veszik.
A nyári szünidőben a kisebb és nagyobb nebulók nyelvi táborban vehetnek részt.
 
A nyelvstúdióhoz szervesen kapcsolódik a Gyermekliget Családi Napközi, ahol az egész napos tevékenységre jellemző játék, mesevár-meseház fogadja az intézménybe lépő gyermekeket, az óvodai rendtartás szerint.
A családi napközi csoportjainak kis létszáma lehetőséget ad a fokozott egyéni bánásmódra, az egyéni képességfejlesztésre, felzárkóztatásra különböző tevékenységeken keresztül. Így tudják fogadni a gátlásos, szorongó, nagyobb közösségbe beilleszkedni nem, vagy nehezen tudó gyermekeket is, bölcsődéstől az óvodás korosztályig. Az intézmény jellegéből adódóan, három éves kortól az angol / német nyelvi foglalkozások is a napi tevékenység részét képezik.
 
Bővebb információ: www.napsugarnyelvstudio.hu, és a www.gyermekliget.hu internetes oldalakon, valamint a 06-20-993-9045 –as telefonszámon, illetve személyesen 2119 Pécel, Maglódi út 9. címen kapható.