Kedvezményes jegyvásárlás a Vigyázóba

\"\"\"\"\"\"\"\"

 

Tisztelt  Látogatóink! 
 
 
Szeretnénk  Önöket tájékoztatni a Vigyázó Sándor Művelődési Ház (http://honlap.vigyazomh.hu/) két kiemelt ajánlatáról, melyeket jó szívvel ajánlunk, és sok szeretettel várjuk valamennyi dolgozóikat! Kérem, ha erre van lehetőség, legyen kedves tájákoztatni a dolgozókat az alábbi programokról és a csoportos kedvezmény lehetőségéről.
 
2012. február 4-én, szombaton 17 órakor
Müller Péter: Szeretetkönyv (színházi est Müller Péter művéből)
Színház arról, amire mindannyian szomjazunk. Az előadás nem pusztán őszinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés is: a néző szeretetét keresi és szeretni segít.

Müller Péter az írja: "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt."
A szeretet a legnagyobb szavunk. Minden örömünk és gondunk mögött ez az egyetlen szó rejlik.Müller Péter szól a szerelemről, a barátságról, a női és a férfisorsról, a párkapcsolatról, a szexualitásról és a magányról, társunk elvesztéséről, a saját lelkünkkel való barátságról, az öregségről, a családról, a gyermeki és az anyai szeretetről, korunk érzelmi zűrzavaráról s az elmúlhatatlan égi szeretetről.
 
MTV1 Ma reggel – Szeretetkönyv a színpadon
 
Szereposztás:

A színésznő    Papadimitriu Athina

Férfi / zenész    Kutik Rezső

  
 
2012. február 18. 17.00 óra
Noel Coward: Vidám kísértet
Zenés komédia két felvonásban a Bánfalvy Ági International Stúdió előadásában

Az 1940-es években az angol kritika a legszellemesebb vígjátéknak titulálta Noel Coward darabját, amely hazánkban is sikert aratott már, többek között a 70-es években a Vígszínházban is. Az e darabban nyújtott alakításával robbant be a színházi köztudatba Bánfalvy Ági.
Ez a valószínűtlen komédia több, mint két óra folyamatos nevetést generál, miközben rávilágít emberien gyarló konflikutasainkra és szerelmi életünk leggyakoribb problémáira is.
Szereposztás:
Charles: Harmath Imre
Madame Arcati: Bánfalvy Ági
Ruth: Mátyás Desiré
Elvira: Bugár Anna
Dr. Bradman: Farkas Zoltán
Miss bradman: Péter Karola
Edith, a szobalány: Tóth Réke

Fordította: Réz Ádám
Rendező: Horváth Csaba

Belépő: 2200 Ft 

további információk és képek az előadásról


Figyelem! 10 főtől 1500 Ft-os csoportjegyet tudunk felajánlani korlátozott számban, melyeket Telegdy Balázs igazagtóhelyettestől lehet igényelni az alábbi e-mail címen: szervezes@vigyazomh.hu.