Visszahódították a vállalkozók a Karácsonyi Kupát

\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Szabó Tiborné önkormányzati képviselő végezte el a Karácsonyi Kupa kezdőrúgását, méghozzá bivalyerősen. Mellette, narancssárga mezben Fogarasi Gábor, az önkormányzat csapatából és Papp József, a tornaszervező RKSK elnöke.

 

A vállalkozók csapata visszahódította a Karácsonyi Kupát tegnap, december 29-én, amelyet idén az Rákosmenti Községi Sportkör (RKSK) rendezett az Újlak Utcai Általános Iskola tornatermében.
Az idén negyedszer megrendezett két ünnep közötti teremlabdarúgó tornán hat csapat indult. Eljött idén is az önkormányzat, a rendőrség, a tűzoltóság, a vállalkozók gárdája, s részt vett a vetélkedésen az RTK, illetve a szervező RKSK csapata. Ott volt a sportdélutánon tiszteletbeli csapatkapitányként Krammer György Zsolt kerületi rendőrkapitány is. Sajnos, csak nézőként, bár mint megtudtuk, közel áll hozzá a foci, egykor kapusként maga is szívesen húzott futballmezt. 
A Karácsonyi Kupa teremlabdarúgó torna kezdőrúgást Szabó Tiborné önkormányzati képviselő végezte el.
Nagyszerű meccsek, izgalmas csaták váltogatták egymást. A mezőnyből kiemelkedett a vállalkozók és az önkormányzat csapata, amely végül izgalmas döntőt vívott egymással. A rendes játékidőben 1-1 volt az eredmény. A végső sorrendet hetes rúgások döntötték el. Az önkormányzat ebben is versenyben volt, ám az utolsó körben a vállalkozók újfent betaláltak, míg az önkormányzati lövés a felső lécen csattant.
A harmadik-negyedik helyen az RKSK és az RTK csapata osztozott, míg a mezőny harmadik harmadában a tűzoltók és a rendőrség csapata végzett.
A Gyulai Szilveszter és Németh Ferenc által fémjelzett vállalkozók idén harmadszor vitték el a pálmát. Tavaly az RKSK csapata győzött.
A kupákat Hevesi Tamás énekes, a női labdarúgó válogatott trénere, Papp József, az RKSK elnöke és Horváth K. József, a Tizenhetedik főszerkesztője adták át.
Az iskola ebédlőjében – Papp József húskereskedő jóvoltából – idén is megrendezték a Karácsonyi Kupák második félidejét, a posztkarácsonyi virslizést, egybekötve az előszilveszteri koccintással.
A részvevők jelezték, szívesen részt vesznek a jövő évi Karácsonyi Kupa küzdelmein is.      
 
\"\"

  Gyulai Szilveszter átveszi a győztesnek járó kupát és az oklevelet Papp Józseftől. A serleget időközben Németh Ferenc, a vállalkozók csapata erősségének  két palántája már meg is kaparintotta.

\"\"

Bartosik László, az RTK csapat kapitánya átveszi a "bronz" serleget Horváth K Józseftől