Fiatalos készülődés a Karácsonyra

\"\"\"\"\"\"\"\"

Két téli eseményre hívja fel a Fidelitas XVII. kerületi szervezete az érdeklődők figyelmét. Az első és egyben legfontosabb a már hagyománnyá vált ajándékgyűjtési akciójuk, ami december 12-én, hétfőn, azaz ma veszi kezdetét és december 17-én délelőtt zárul. A fiatalok minden nap ügyeletet tartanak a XVII. kerületi Péceli út 106. szám alatt található Fidesz irodában. Hétköznapokon 16:00-tól 20:00-ig és szombaton 9:00-től 13:00-ig várják az adakozni vágyókat.
Minden olyan eszköznek, játéknak, adománynak örülnek, ami egy rászoruló család számára sokat jelenthet. Asztalos Dávid a csoport elnöke elmondta, hogy elsősorban megunt, már nem használt, de jó minőségű játékokra, használati tárgyakra, tartós élelmiszerekre számítanak. Ezen akciójukkal párhuzamosan működik az "Ajándékozz egy cipősdoboznyi játékot" programjuk is, ami leginkább az iskolákat érinti, hiszen a program végén valamelyik iskola elnyeri majd a "XVII. kerület legadakozóbb iskolája" díjat is, melyet idén alapított a szervezet.
A másik program, amit leginkább kerületünk fiatalságának szerveznek, az a bécsi adventi kirándulás, melyre még mindig várják a jelentkezőket.
Természetesen nem csak fiatalok, hanem szüleik és távolabbi rokonok, barátok is nyugodtan a csapattal tarthatnak Bécsbe. A meghitt karácsonyi
hangulatot egy fergeteges christmas party keretein belül fogják feldobni szombat este, ami a szálloda saját szórakozóhelyén lesz.
Az esemény időpontja 2011. december 17-18. (szombat-vasárnap).
Bővebb információ a rakosmente.fidelitas.hu oldalon olvasható, vagy az esemény facebook oldalán ( https://www.facebook.com/#!/events/266669750032164/ )