Hat késszúrással öltek meg egy fiatal nőt a Péceli úton tegnap este


\"\"
\"\"\"\"\"\"

\"\"

A borzalmas esemény a Péceli út Csaba vezér téri részén történt

MTI Fotó: Mihádák Zoltán
 
Szabályos kivégzés zajlott le pénteken este a XVII. kerületi Péceli úton, ahol brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy fiatal lányt – olvasható a Blikk.hu december 9-én este 20 óra 25 perckor kiadott tudósításában. A portál úgy tudja, hogy az áldozat H. Amanda volt, aki kiugrott támadója mozgó járművéből, de nem tudott elmenekülni: a férfi hatszor szúrta meg pengéjével, majd az út közepén hagyta vérbe fagyott testét. – A 22 éves fiatal lányt több késszúrás érte. A mentők megpróbáltak rajta segíteni, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy belehalt. Az ügyben emberölés gyanújával, ismeretlen tettes ellen indult eljárás – közölte kérdésünkre Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.  A Blikk információi szerint a zsaruk egy büntetett előéletű férfit keresnek, aki már hetek óta terrorizálta a lányt. A rendőrség forró nyomon indult az elkövető után.
Mint a felvételen jól látszik, az eset helyszínét körbeszalagozták, a forgalmat elterelték.A helyszín biztosítását a cselekmény kora esti elkövetése után hajnali fél négyig a Delta Polgárőrség végezte. Késő este meglátogatta őket Virág Mihály képviselő. Forró teával érkezett, így is segítve az emberpróbáló helyszínbiztosítást a hideg decemberi éjszakában. Legfrissebb hírünk szerint, az arra járók láthatják: valószínűleg a meggyilkolt lány hozzátartozói fakeresztet állítottak, rajta Amanda nevével,más kisebb díszekkel.  
Az Index az MTV déli Híradójára hivatkozva írja, hogy az áldozat prostituált lehetett, az elkövetőt elfogták. Az Indexnek az elfogás hírét megerősítette a Budapesti Rendőrfő-kapitányság sajtóosztálya. A rendőrség a ma délelőtti órákban egy XVII. kerületi állampolgári bejelentést kapott arról, hogy a bejelentő udvarában egy idegen férfi tartózkodik. A rendőrség, mivel az addigi vizsgálatok alapján már sejtette, hogy az elkövetőről lehet szó, megerősített erőkkel szállt ki a helyszínre, ahol elfogták az illetőt, aki megpróbált ellenállni az intézkedésnek.

Információnk a Blikk.hu és az Index.hu tudósítása alapján készült