TURAWELL-Tura VSK-Rákosmente 1-0 (0-0)

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

Kaszás Gábor bal oldali, mintegy húsz méterről leadott, nem túl erős lövése talált utat 80. percben Stammel András kapujába. Ezzel a góllal nyert a Tura a Rákosmente ellen az NB III. Mátra csoportjának 8. fordulójában tegnap, október 9-én délután lejátszott mérkőzésen.
A mérkőzés képe alapján a vendéglátók nem érdemeltek győzelmet. Sőt! Az első félidő hullámzó játékot hozott. Hol az egyik, hol a másik csapatnak voltak jobb percei. Alapvetően azonban kiegyenlített 45 percet látott Turai Kastély tövében lévő sporttelep közönsége.
A második játékrészben lényegében egykapuzott a Rákosmente, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. A félidő dereka táján egy kapu előtti kavarodás után már át is jutott a labda a turai kapu gólvonalán, de se a bíró, se az asszisztens nem vette észre, így nem adták meg a gólt. Ahogy az a futballban lenni szokott, az eredménytelenség megbosszulta magát. Egy gyors kontratámadás révén megszerezte a győzelmet jelentő gólt a Tuta.
A Rákosmente így továbbra is 11 pontos, és a 7. helyen áll, egy helyet csúszva vissza az előző fordulóhoz képest.
A jövő héten a Vasas jön az Edző térre, 15-én, szombaton 15 órakor kezdődik a meccs. Utána Diósgyőrbe utazik a csapat. Az október 23-iki, vasárnapi meccs 14.30 órakor kezdődik. 
 
A Rákosmente őszi bajnoki mérkőzései.
\"\"