Jön: az öreg óvodások tábortüze a Hófehérkében

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Készülnek az ínyenc falatok a szülők jóvoltából

 

Családi napot tartottak ma, szeptember 10-én a Hófehérke Óvodában. Ilyen alkalmakkor a szülők és a gyerekek együtt élvezik az kertvárosi óvodai előnyeit. A szülők főznek, a gyerekek, mint általában, játszanak, s közben a családok együtt vannak, ismerkednek, beszélgetnek egymással.

\"\"

A Piccolino Zenekar is muzsikált az ünnep tiszteletére

 

Közben zajlanak azok a programok, amelytől még tartalmasabb egy ilyen hagyományos családi nap. A Piccolino zenekar muzsikája után Koszorúsné Tóth Katalin köszöntötte a szülőket. Az óvodavezető közülük kettőnek, Tóth Anikónak és Bereznay Jánosnak, a közösségért talán az elmúlt évben a legtöbbet dolgozó szülőnek átadta Mecseki Hargita gyönyörű szobrát. Koszorúsné Tóth Katalin külön köszöntötte Makai Róbertet, aki szintén erősíti a tevékeny szülők táborát. Ha szükséges, mindig rendelkezésre áll a problémák megoldásában.
 
\"\"

Gyöngyösi Ádám, volt hófehérkés kisdiák vadászkürt darabokkal szórakoztatta a megjelenteket. Az eseményre eljött Szabó Tiborné, a szomszédos Helikopter-lakópark körzetének önkormányzati képviselője is.

 

Bereznay János, akinek két kisfia járt az óvodába, az Óvodaszék elnöke volt éveken át. – Ez a díj a gyerekeknek szól, hiszen mindent, amit tettünk az elmúlt években, a gyerekekért tettük. A Hófehérke nagyon gyerekközpontú óvoda, örülök, hogy idejártak a fiaim – mondta a Tizenhetedik Online-nak a díjazott. – Már a jövő évre gondolunk. Megszervezzük az öreg óvodások tábortüzét. Biztosan sokan eljönnek – enged bepillantást a terveibe.
– Nekem a fiam, Áron járta ki most az óvodát, előtte Anna volt hófehérkés – mondja Tóth Anikó. – Hat évig voltunk kapcsolatban az óvodával, nyugodtan mondhatom: itt minden a gyerekekről szól, mindent értük tesznek az óvónők, a dadusok. A díj jólesik, főleg azért, mert azt is a gyerekekért végzett munka után ítélték oda.
 
\"\"

Szabó Tiborné, Mecseki Hargita, Tóth Anikó – az egyik díjazott -, Koszorúsné Tóth Katalin és Bereznay János, a másik díjazott a szobrok átadása után

\"\"

Makai Róbertet köszönti az óvodavezető

Az időjárás kegyeibe fogadta a Hófehérke Családi Nap résztvevőit. A sok finom étel elfogyott. Gazdára találtak azok a finom falatok is, amelyekkel a Pensio Kft. járult hozzá a nap sikeréhez.