Klubház felújítással ünnepelte a Grund 25 éves fennállását

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Paolo Sousa és Riz Levente átvágja az avató szalagot, új fejezetet nyítva a 25 éves Grund 1986 FC életében

 

Huszonötödik születésnapját ünnepelte szombaton, szeptember 3-án a Grund FC 1986 sportegyesület. A jeles alkalmat a ragyogóan felújított klubház fölavatásával tették még emlékezetesebbé. Az eseményen jelen volt Riz Levente polgármester és a Videoton vezetőedzője, Paulo Sousa is, akik közösen vágták át a nemzeti színű avató szalagot.
A komoly anyagi áldozatot követelő klubházrekonstrukció költségeit ifj. Buzsáki Ákos válogatott labdarúgó állta, aki édesapjával, Buzsáki Ákossal menedzseli az egyesületet. Ott áll mellettük a két kiváló üzletember, Derzbach László és Strausz István, akik szintén jelen voltak a szombati eseményen.
Paulo Sousa, a portugál szakember korábban Buzsáky Ákos együttesénél, a Queens Park Rangersnél is dolgozott, innen kapcsolat a két sportember között.
Az átadón egyébként egy gálamérkőzésre is sor került a Grund BLASZ I-es csapata és Buzsáky Ákos barátaiból álló élgárda között. A Queens Park Rangers magyar légiósa oldalán – többek között – Gyepes Gábor, Tímár Krisztián, Torghelle Sándor, Egressy Gábor is pályára lépett. Az eredmény baráti döntetlen, 4-4 lett.